Specialismen

Bij Matchpartner werken we vanuit verschillende specialismen. Ieder specialisme heeft zijn eigen team van gedreven consultants die vaak een achtergrond hebben binnen datzelfde vakgebied. Zo bieden wij zowel opdrachtgever als sollicitant een volwaardig gesprekspartner.

Arbeidsmobiliteit

Matchpartner arbeidsmobiliteit is een loopbaanbegeleidings- en outplacementbureau. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van professionals naar een concrete volgende loopbaanstap. Door onze uitgebreide kennis van de actuele arbeidsmarkt, kunnen wij de kandidaat goed adviseren omtrent de kansrijkheid/haalbaarheid van de volgende loopbaanstap en hen gericht
begeleiden naar een nieuwe, passende baan.

Wij onderzoeken de onderliggende drijfveren, kwaliteiten en interesses van onze kandidaten middels een uniek integraal onderzoeksinstrument, de Loopbaanontwikkeling scan.

Vanuit ons multidisciplinair team, bieden wij de loopbaanbegeleiding die is afgestemd op de kandidaat.

Ons doel is duidelijk:
De aangemelde werknemer, middels een goede inventarisatie/analyse, met maatwerkbegeleiding en gerichte arbeidsmarktbemiddeling, zo snel mogelijk laten uitstromen naar een passende duurzame baan.

Zorg & Welzijn

Het terrein van zorg en welzijn, van jeugdzorg via geestelijke gezondheidszorg tot ouderenzorg, is dynamisch. De samenleving stelt nieuwe eisen aan dit werkveld in een periode van afnemende budgetten. Meer voor minder geld en anticiperend op de vragen van mondiger wordende cliënten en stakeholders. Dit stelt nieuwe eisen, zowel aan organisaties als aan professionals.

Matchpartner participeert intensief in deze ontwikkelingen. Onze consultants ervaren dagelijks wat er nodig in deze veranderende omgeving je vak uit te oefenen. Vele gesprekken leren ons de context waarin organisaties

Ook met u delen we graag onze kennis over deze ontwikkelingen. Graag gaan we de samenwerking aan om tot de optimale match te komen.

Re-integratie & Verzuim

Professionals in re-integratie en verzuim houden zich bezig met het begeleiden, activeren en duurzaam plaatsen van mensen in hun oorspronkelijke of een nieuwe werkomgeving, voor zover dat kan. Daarvoor zijn inzicht door werkervaring, sociale vaardigheden en resultaatgerichtheid van belang, maar vooral karakter en persoonlijke overtuigingskracht. Je belangrijkste instrument is je eigen persoonlijkheid .

Re-integratiebureaus, sociale werkvoorzieningen, WERKbedrijf, gemeenten en arbodiensten besteden al jaren de werving & selectie en alle vormen van detachering binnen de sector Re-integratie & Verzuim uit aan Matchpartner.

Dit doen zij omdat Matchpartner een jarenlange expertise heeft in Re-integratie & Verzuim. Wij kennen de werkgevers, materie, ontwikkelingen en mensen en maken zo de beste match tussen vacatures en medewerkers.

Gemeente

Gemeentes krijgen te maken met nieuwe taken. Deze nieuwe verantwoordelijkheden vragen om een andere expertise. Als specialist voor gemeentelijke vacatures op hbo-niveau bemiddelt Matchpartner onder andere binnen de vakgebieden ruimte, infra & recht en sociale zekerheid. Gemeentes en professionals weten ons al jaren te vinden.

Matchpartner biedt altijd maatwerk. We kennen en detacheren de juiste professionals voor projecten of tijdelijke opdrachten, maar bemiddelen ook voor functies met een permanent karakter.

Onderwijs

Matchpartner Onderwijs bemiddelt bevlogen docenten in het Middelbaar en Voortgezet Onderwijs. Onze docenten staan met passie voor de klas en richten zich op de belangrijkste taak die er is; kennis overdragen. Uiteraard staan ze er niet alleen voor. Docenten krijgen coaching en begeleiding van Matchpartner.

Flexibiliteit in dienstverlening!

Wij bemiddelen vakdocenten voor een tijdelijke vacature of voor een vast dienstverband. Matchpartner heeft de docent die je zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in detachering en bieden een oplossing bij zwangerschapsverlof, vervanging bij ziekte of voor een flexibele arbeidsschil.

Onze docenten zijn flexibel, pragmatisch en bevlogen. Ze worden begeleid door onze ervaren consultants en krijgen ondersteuning op maat.

Onze consultants
Marie Louise Whitlau

Marie Louise Whitlau

Consultant arbeidsmobiliteit
marielouise@matchpartner.nl  
06 135 678 47

"Betrokken en resultaatgericht!"

Kitty van de Vossenberg

Kitty van de Vossenberg

Consultant arbeidsmobiliteit
kitty@matchpartner.nl  
06 535 556 52

"Of we vinden een weg, of we maken er één!"