Loopbaanontwikkeling Scan: Inzicht in wie u bent, wat u wilt en wat u kunt

Bent u op zoek naar een andere baan en wilt u weten wat uw kwaliteiten zijn en waar u deze kwaliteiten in kunt zetten? Wilt u uzelf verder ontwikkelen binnen de organisatie waar u nu werkt, maar heeft u geen idee waar u energie van krijgt en wat u belangrijk vindt?

De Loopbaanontwikkeling Scan biedt inzicht in uw kwaliteiten, drijfveren en interesses in het werk. Dit inzicht kan u helpen om de juiste richting in uw loopbaan te bepalen.

Inhoud

Met de Loopbaanontwikkeling Scan worden uw werkkwaliteiten, werkwaarden en interesses in kaart gebracht door middel van verschillende vragenlijsten. Het is ook mogelijk om een uitgebreide variant, de Loopbaanontwikkeling Scan Plus, in te zetten. In deze scan wordt aanvullend uw werk- en denkniveau gemeten door middel van een aantal capaciteitentests. 

Werkwijze

De verschillende vragenlijsten zijn eenvoudig thuis online in te vullen. Van iedere vragenlijst wordt een overzichtelijk rapport opgesteld, zodat u op een later moment altijd de resultaten kunt bekijken.

Na het invullen van de vragenlijsten worden de resultaten met u nabesproken door onze psycholoog. De psycholoog kijkt samen met u naar de uitslagen en gaat dieper in op de naar voren gekomen kwaliteiten en ontwikkelpunten.
Een week na de nabespreking ontvangt u een bondig rapport, waarin de resultaten van de vragenlijsten zijn samengevat en er een advies wordt gegeven over mogelijke passende vervolgstappen. 

Voordelen

  • Snel inzicht in belangrijke vragen als wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik;
  • Betrouwbare resultaten door gebruik van gevalideerde vragenlijsten;
  • Nabespreking van de resultaten met een psycholoog;
  • Overzichtelijk rapport met advies.

Na de scan

De resultaten van de vragenlijsten en de rapportage bieden u inzichten en handvatten waarmee u zelf of onder begeleiding van een van onze consultants arbeidsmobiliteit een gericht plan op kunt stellen voor het maken van een volgende loopbaanstap. 

Meer informatie

Heeft u belangstelling voor de scan of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met Sarah van den Hee, Arbeids- en Organisatiepsycholoog: sarah@matchpartner.nl / 06-23935070.

Onze consultants
Marie Louise Whitlau

Marie Louise Whitlau

Consultant arbeidsmobiliteit
marielouise@matchpartner.nl  
06 135 678 47

"Betrokken en resultaatgericht!"

Kitty van de Vossenberg

Kitty van de Vossenberg

Consultant arbeidsmobiliteit
kitty@matchpartner.nl  
06 535 556 52

"Of we vinden een weg, of we maken er één!"